Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sub nameti! Mai multe drumuri sunt inchise! Masinile au ramas impotmolite in zapada!

Publicat

in

Pe mai multe drumuri judetene din Vaslui circulatia este ingreunata sau intrerupta. Sase drumuri judetene sunt inchise, iar numarul lor poate creste. Drumuri judetene inchise: DJ 248A Rafaila – Sofronesti DJ 284 Arsura – Ghermanesti DJ 247 Codaesti – Emil Racovita DJ 244C Padureni – Urlati DJ 244K Muntenii de Sus – Tanacu DJ 245 A Lipovat – Bogdana Se circula foarte greu si pe drumurile nationale care sunt acoperite de un strat gros de zapada. Zeci de masini au ramas impotmolite in omat, in aceasta dimineata atat pe drumul dinspre Crasna spre Vaslui cat si pe strazile din oras. Masinile au derapat sau nu au putut inainta pe strazile situate in panta si astfel au ramas blocate incurcand traficul. Pe strazile 11 iunie sau Vasile Alecsandri a fost imposibil de urcat sau de coborat.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Nici pe restul strazilor nu a fost mai usor. Cantitatea mare de zapada si vizibilitatea extrem de scazuta din cauza vantului care spulbera zapada, le-au dat batai de cap soferilor. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

La Albița s-a luat masuri ca tirurile, cisternele și camioanele sa rămână in terminalul de marfa pana la expirarea codului. Pe De 581 se circula in condiții de iarna vizibilitate in unele locuri sub 100 m.

“Vă rugăm să nu utilizați mașinile personale decît dacă este absolut necesar!” Este apelul vicepresedintelui CJ Vaslui, Ciprian Trifan. 

Masinile cu paine au ramas blocate in nameti, iar pietonii perg pe strada, trotuarele nu se mai vad din cauza tratului de zapada care depaseste 40 de centimetri

Aeroportul din Iasi este blocat. Nu se decoleaza si nu aterizeaza niciun avion.  Un front atmosferic cu zăpadă abundentă a blocat practic aeroportul internațional. Pasagerii pentru cursele din aceasta dimineata sunt la bordul avioanelor si asteapta sa se opreasca  ninsoarea. Vor urma procedurile de degivrare si abia apoi se vor relua zborurile.

Neamț 

Ninsoarea abundentă face Probleme in judetul Neamț.  A fost deja restricționată circulația pe DN 15 între Piatra Neamț și Roman și pe mai multe tronsoane de drum se circula extrem de greu. Mai multe drumuri județene sint blocate.

Bacau

Nici la jumătatea iernii municipalitatea din Bacau nu are contract de deszăpezire, iar utilajele primăriei sunt folosite în principal pentru curățarea arterelor principale. Probleme sunt în tot județul Bacău din cauza ninsorii abundente și a viscolului. Autoritatile fac apeluri disperate la cetateni sa nu plece de acasa! Ninge viscolit in tot judetul. Vizibilitate redusa, sub 100 m. Incepand cu ora 8.30, s-a  instituit restricție de 3,5 t pe DN 2F.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.