Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copilul muscat de propriul caine! Parintii au fost asteptati de medici sa aduca nasul micutului

Publicat

in

Un copil de 11 ani din comuna Băceşti, din județul Vaslui, a fost mușcat de față de propriul câine. Un elicopter SMURD a fost solicitat în oraşul Negreşti pentru a-l transfera la un spital din Iași.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Din primele informații, copilul încerca să hrănească patrupedul, în momentul în care a fost mușcat. Băiatul s-a întors imediat în casă, iar părinții au sunat la 112.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„Având în vedere că este vorba despre un copil, pentru a nu temporiza, am considerat necesar să solicităm un elicopter SMURD care să preia copilul. Acesta a suferit leziuni în zona feţei şi urmează să fie transferat la un spital din judeţul Iaşi”, a declarat Aurora Popa, managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. 

Părinții au găsit ulterior nasul copilului în zăpadă, iar apoi au fost așteptați de medici să-l aducă la spital, pentru a se începe intervenția chirurgicală.

Politistii vasluieni s-au sesizat din oficiu și au deschis un penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.