Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Se fac angajari la Spitalul de Urgenta! Iata cu ce sunt atrasi medicii!

Publicat

on

Conducerea celei mai mari unitati medicale din judetul Vaslui, Spitalul de Urgenta, anunta scoaterea la concurs a mai multor posturi de medic. Anuntul a fost publicat si in ziarul „Viata medicala ” numarul 2/ 11.01.2019. Potrivit regulamentului, inscrierile se fac in termen de 15 zile de la data publicarii.

Iata posturile scoase la concurs:

• 1 post,  norma intreaga, de medic confirmat in specialitatea  Cardiologie, pentru Sectia Cardiologie.

• 1 post,  norma intreaga,  de medic confirmat in specialitatea  Psihiatrie pediatrica, pentru Centrul de Sanatate Mintala copii;

• 1 post,  norma intreaga,  de medic confirmat in specialitatea  Sanatate publica si management, pentru Serviciul de Management al Calitatii Serviciilor Medicale;

• 1 post, norma intreaga, de medic confirmat in specialitatea Medicina de urgenta, pentru UPU-SMURD;   

• 1 post, norma intreaga, de medic confirmat in specialitatea  Medicina sportiva, pentru Cabinet medicina sportiva

• 1 post,  norma intreaga,  de medic  confirmat in specialitatea Neonatologie,  pentru Sectia  Neonatologie;

• 2 posturi,  norma intreaga, de medici confirmati in specialitatea Radiologie si imagistica medicala, pentru Laborator Radiologie si Imagistica Medicala -cu un punct de lucru in pavilionul in care functioneaza Sectia pneumologie si un Compartiment CT 

• 1 post,  norma intreaga, de medic  confirmat in specialitatea Chirurgie generala pentru Sectia Chirurgie generala;

• 1 post,  norma intreaga, de medic   confirmat in specialitatea Pediatrie pentru Sectia Pediatrie;

• 1 post,  norma intreaga, de medic   confirmat in specialitatea Obstetrica ginecologie la  Cabinet Planificare familiala.

• 1 post,  norma intreaga,  de medic   specialist confirmat in specialitatea Medicina de laborator, pentru Laborator analize medicale cu punct de lucru in Ambulatoriul integrat

• 1 post,  norma intreaga,  de medic   primar confirmat in specialitatea Pneumologie,  pentru Sectia  Pneumologie

• 1 post,  norma intreaga,  de medic   specialist confirmat in specialitatea Psihiatrie,  pentru Sectia Psihiatrie

Inscrierile la concurs se fac la sediul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, iar concursul se organizeaza intr-o perioada cuprinsa intre 31 de zile si 90 de zile de la publicarea anuntului.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui si la telefon nr.0235/317224. Medicilor care vor veni la Vaslui li se asigura transport gratuit cu microbuzul pe ruta Iasi-Vaslui-Iasi zilnic si exista posibilitatea repartizarii de apartamente de serviciu.

StiriEst

FOTO Pericol de explozie, 1500 de familii fara gaze! Un tanar care circula cu viteza a provocat un accident

Publicat

on

De catre

Incident grav noaptea trecuta in zona centrala a municipiului Vaslui. Un tanar teribilist a provocat un accident. Acesta circula cu viteza, iar intr-o curba in zona pietei centrale a pierdut controlul volanului, a sarit practic cu masina peste scuar si s-a oprit in bloc dupa ce a rupt un bransament de gaz. Speriati de bubuitura puternica, oamenii au sunat la 112. 

La fata locului s-au deplasat imediat cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Gaz Est. Politistii au securizat zona deoarece exista pericolul producerii unei explozii. Echipele au lucrat mai multe ore pentru a preveni un dezastru.  Interventia prompta a echipelor de la Gaz Est si a pompierilor de la ISU Vaslui, a impiedicat tragedia, limitand totul la avaria care a lasat in jur de 1500 de abonati fara gaze. Acestia vor fi realimentati in cursul zilei de astazi

Politistii fac cercetari in acest caz. Se pare ca tanarul care a provocat accidentul este fiul unui cunoscut afacerist din oras. Masina a fost ridicata in aceasta dimineata.

Citeste in continuare

StiriEst

Orasul Suceava a fost acoperit de apa! Ploaia a inundat toate strazile

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii la Suceava. Dupa mai putin de 45 de minute de ploaie torentiala, orasul a fost acoperit de apa. Pe strazi suvoaiele au depasit o jumatate de metru. Au fost inundate inclusiv mijloacele de transport. Oamenii s-au adapostit in centrele comerciale sau in scarile de bloc. Masinile au ramas blocate in trafic, apa trecand de jumatatea portierelor. A fost inundata inclusiv strada din fata ISU Suceava. Aici apa ajungea pana la geamul autoturismelor. Canalizarea nu a putut face debitului prea mare de apa. 

Citeste in continuare

StiriEst

Mai multi copii au ajuns la spital cu arsuri dupa ce au fost la piscina

Publicat

on

De catre

Caz extrem de grav in judetul Bacau acolo unde patru copii au ajuns La Unitatea de Primiri Urgente cu arsuri de gradele 2 si 3 pe talpi. Cei mici s-au ales cu arsurile dupa ce au urcat pe un tobogan, la o piscina din oras. Toboganul e gonflabil, dar rampa de urcare e din tabla si era incinsa de la soare. Parintii au facut plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor, iar la piscina va deschide o ancheta si DSP. 

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est