Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Apel umanitar: Un bărbat din Suceava și-a pierdut mâinile, în urma unui accident de muncă

Publicat

in

Apel disperat al unui bărbat din Suceava, care, în urma unui accident de muncă, şi-a pierdut mâinile! Omul este incapabil să se descuce singur, iar soluţia salvatoare ar fi protezele bionice. Preţul depăşeşte însă posibilităţile financiare ale familiei. În plus, soţia sa a renunţat la serviciu pentru a-l ajuta. Acum, îşi pun toată speranţa în românii cu suflet mare, ca să strângă banii necesari.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Dintr-un om super activ, am ajuns la mila oamenilor. E un război, ca și cum aș merge pe front în fiecare zi – Jian Cazac

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Pentru Jian Cazac, lupta a început în octombrie. Un accident i-a schimbat radical viaţa. Era singur pe câmp, la cules de porumb, când s-a împiedicat şi a căzut peste un utilaj agricol. O mână i-a rămas blocată între roţile în mişcare.

Pentru o jumatăte de oră, mi s-a învârtit mâna acolo – Jian Cazac

A strigat după ajutor, însă, la un moment dat, a leşinat. Atunci i-a fost prinsă între roţi şi cealaltă mână. Au urmat mai multe intervenţii chirurgicale. Bărbatul a sperat într-o minune, dar în zadar. Medicii au fost nevoiţi să recurgă la amputare. Acum, este dependent de soţia sa.

Nu pot să fac absolut nimic. Nici să mă spăl, nici să mă îmbrac, nici să mă dezbrac. Bei o gură de apa, trebuie să trezești pe cineva – Jian Cazac

Există însă o speranţă. Protezele bionice ar putea pune capăt acestui calvar.

Măcar să îmi pun niște proteze, ca să mă pot descurca măcar pentru mine personal. Atât în ceea ce privește igiena corporală, cât și alimentația mea – Jian Cazac

Problema este că sunt foarte scumpe. Cele două proteze ar putea costa chiar şi 80.000 de euro, iar soţii Cazac nu ar reuşi să strângă aceşti bani nici dacă şi-ar vinde casa. Situaţia este cu atât mai dramatică, cu cât bărbatul s-a pensionat pe caz de boală, iar pensia pe care o primeşte lunar este de 32 de lei.

În plus, ca să-l ajute, şi soţia sa a fost nevoită să renunţe la serviciu. 

Îl ajutăm?

Cont în Euro: RO08BRDE340SV72207713400

Cont în Lei: RO12BRDE340SV72207633400

*conturi deschide la BRD

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.