Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Primăria Vaslui a rămas cu mulți bani necheltuiți din cauza lucrărilor de investiţii neexecutate la timp

Publicat

in

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că instituţia pe care o conduce a încheiat anul 2018 cu un excedent bugetar, preconizându-se că acesta va fi mai mare decât cel înregistrat în 2017, care s-a cifrat la peste 7 milioane de lei. Cea mai mare sumă din excedentul bugetar provine din nerealizarea a două lucrări de investiţii programate pentru anul 2018 şi anume construirea unui bazar şi amenajarea unui parc situat în zona centrală, în apropierea sinagogii din municipiul reşedinţă.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

‘Voi prezenta în viitoarea şedinţă a Consiliului Local bilanţul la 31 decembrie 2018 şi atunci vom analiza exact situaţia. Am rămas cu acest excedent din motive obiective, iar principala cauză este nerealizarea de către constructori sau prestatorii de servicii a lucrărilor stabilite pentru anul 2018. Toate, adunate la un loc, au dus la acest excedent. Cea mai mare sumă provine din dezvoltare, dar există şi pe partea de funcţionare câteva sume necheltuite. Aşa cum spune legea, acest excedent se duce obligatoriu pe cheltuieli de dezvoltare şi va întregi suma deja preconizată pentru acest capitol, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi’, a afirmat primarul municipiului Vaslui. Vasile Pavăl a subliniat că anul 2019 va fi unul foarte important din punct de vedere al investiţiilor, urmând să fie derulate proiecte în valoare de aproximativ 240 de milioane de lei.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.