Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Accident Live pe Facebook, în Suceava. Un şofer atent la telefon a provocat un grav accident

Publicat

in

Accident Live pe Facebook, transmis de un şofer teribilist care era atent la telefon. Totul s-a întâmplat în zona localităţii Ilişeşti din Suceava. Pe imagini se poate observa cum şoferul transmitea Live pe Facebook imagini cu drumul şi era atent la telefon.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În autoturism, alături de şoferul teribilist, se mai aflau şi alte persoane. La un moment dat, pe imagini se poate observa cum şoferul pierde controlul volanului, iar maşina pătrunde pe contrasens, acolo unde izbeşte frontal un autoturism condus regulamentar. Potrivit primelor informaţii, în urma impactului o persoană a rămas încarcerată, iar alte cinci au fost rănite şi au nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD, două ambulanţe şi o autospecială pentru descarcerare. Toate cele şase victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă, şoferul teribilist urmând a fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.