Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Deznodământ în cazul alertei cu bombă la sediul ANAF din Botoşani. Perimetrul a fost imediat izolat

Publicat

in

La mai puţin de o oră după ora de deschidere, un telefon anonim a anunţat că în sediul Trezoreriei ar exista un dispozitiv exploziv. Perimetrul a fost imediat izolat, iar echipele de specialişti au verificat, în amănunt, zona.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Au fost clipe de panică pentru angajaţii Trezoreriei din cadrul Finanţelor Publice din Botoşani. Un telefon dat la 112 i-a făcut pe toţi să lase munca şi să iasă afară. La fel au făcut şi contribuabilii veniţi la prima oră să-şi plătească dările.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Izotov Dan, jandarmerie: Echipajele de jandarmi au intervenit din cauza unei amenintari cu bomba. S-a luat masura evacuarii si accesului in apropierea acestuia.

La faţa locului a sosit imediat şi echipa de pirotehnişti a Serviciului Român de Informaţii. În timp ce specialiştii au cercetat cu atenţie clădirea şi împrejurimile, în zonă au sosit şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Maria Carp purtator cuv IPJ: În urma verificarilor efectuate s-a dovedit ca amenintarea nu se confirma. Se continua cercetarile in cauza pentru a identificata persoana care a efectuat apelul pentru a se lua masurile legale

În cazul ameninţărilor cu bombă false, cei care apelează 112 sunt sancţionaţi cu o amendă între 500 şi 1000 de lei, iar în anumite situaţii poate fi întocmit chiar şi dosar penal. Circulaţia în zonă a fost restabilită când echipele de pirotehnişti au putut spune cu siguranţă că în clădire nu a fost pus niciun dispozitiv explozibil.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.