Conecteaza-te cu noi

StiriEst

“Imbraca un copil de Paste!” Sute de oameni au raspuns la apelul unui preot din Vaslui

Publicat

in

Ne aflăm în Postul Paștelui, iar apelul unui preot din județul Vaslui făcut pentru a sprijini copiii orfani, nu a trecut neobservat. Chinuţi de sărăcie, micuții din Hârsova nici nu pot visa la o pereche de pantofi sau la hăinuţe. Preotul din sat a venit însă în ajutor şi, alături de oameni inimoşi, reușește să le îndeplinească micuţilor dorinţa. Trăiesc într-o sărăcie lucie, iar de Paște micuții vor primi haine, jucării sau pantofi noi. În acest fel, tristețea de pe chipul lor va dispărea. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La biserică, părintele Ionel Stoian, cel care i-a botezat pe prichindeii din sat, le-a venit în sprijin. Slujitorul Domnului a inițiat o campanie pe o rețea de socializare. “După anunțarea acțiunii caritabile “ÎMBRACĂ UN COPIL DE PAȘTI!”, vă anunț cu bucurie că toți cei 41 de copii vor primi câte un pachet din partea unor credincioși cu suflet mare.  Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care s-au implicat în această campanie!

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Am rugămintea ca pachetele pentru copii să ajungă până la data de 18 aprilie 2019. În cazul în care alegeți să puneți în colet și câteva dulciuri, vă rog să verificați termenul de valabilitate al produselor întrucât le vom împărți copiilor pe data de 21 aprilie, în ziua de Florii. Vă rog să nu puneți produse perisabile! Îmi cer scuze tuturor persoanelor cărora nu am reușit să le răspund la solicitări. Sper să mă înțelegeți. Fiind perioada de început al Postului Mare, majoritatea timpului îl  dedic activității pastorale în parohie. Voi încerca în zilele următoare să răspund tuturor celor care m-au contactat.

Adresa de livrare a pachetelor este:

Pr. Stoian Ionel, Localitatea Hârsova, Comuna Delești, Județul Vaslui, Cod 737182”, a scris părintele Ionel Stoian pe facebook. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.