Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mesajul sfâşietor al unui tată din Botoşani care şi-a pierdut unicul fiu: ‘Îmi îngrop lumina’

Publicat

in

Un tată din Botoşani, care şi-a pierdut unicul fiu la vârsta de 31 de ani, a transmis un mesaj sfâşietor, astăzi, chiar în ziua în care l-a condus pe ultimul drum pe copilul său.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Adrian Iftime, unicul fiu al omului de afaceri Dan Iftime, administratorul unei firme din Botoşani, s-a stins din viaţă la numai 31 de ani, din cauza unei boli de plămâni.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Vestea morţii lui Adi a îndoliat întregul oraş, tânărul fiind condus pe ultimul drum, astăzi, de rude, familie, prieteni şi oameni emoţionaţi de povestea tristă a acestuia.

Tatăl lui Adrian a transmis un mesaj sfâşietor chiar în ziua înmormântării unicului său fiu.

„În haine cernite, pornesc să îmi îngrop lumina, speranța, nădejdea și viața. Rămân umbră pe pământ, neputiincios și îndurerat. Nu am putere să ridic ochii către lumină când știu că îmi duc copilul în întuneric. Sper ca Dumnezeu să mă ajute să ajung ziua de mâine să mă rog pentru suflețelul lui”, a fost mesajul transmis de Dan Iftime, potrivit botosaneanul.ro.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.