Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un bărbat a decedat după ce s-a îmbătat în cimitir, la pomenirea morților

Publicat

in

Spitalul Județean Suceava a anunțat decesul unui pacient în vârstă de 60 de ani din comuna Hârtop. El a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral grav, hematom extradural acut emisfer drept, hematom subdural acut”.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La data de 3 mai 2019, pe la ora 09.00, Vasile B. a mers la cimitirul din sat împreună cu fratele său, N.B., din municipiul Iași, deoarece se făcea pomenirea morților.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

N.B. a spus că Vasile B. a consumat băuturi alcoolice de la persoanele din cimitir, după care s-a pornit spre casă deoarece se simțea rău.

În jurul orei 13.00, în timp ce mergeau spre casă, Vasile B. se simțea obosit și acuza dureri de cap. La un moment dat, bărbatul a căzut brusc în genunchi, iar apoi pe o parte lovindu-se cu capul de șoseaua betonată, rămânând inconștient.

La fața locului erau mai multe persoane, dintre care un cetățean l-a dus pe Vasile B. acasă, cu mașina personală, pe bancheta din spate.

N.B. văzând că fratele său nu își mai revine din starea de inconștiență, a sunat la 112, pe la ora 13.30.

La fața locului a ajuns o ambulanță. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, după care au transportat victima la Spitalul Județean Suceava, diagnosticul preliminar fiind de „comă-etiologie necunoscută”.

Fratele victimei și vecinii îl cunoșteau pe Vasile B. ca fiind consumator frecvent de băuturi alcoolice.

În urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.