Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Primarul Paval: “Ne plac florile, ne plac şi oamenii”

Publicat

in

Un număr de 25 de agenţi economici din mai multe oraşe ale ţării şi din Republica Moldova, participă la cea de-a patra ediţie a Serbării Florilor, eveniment organizat de Primăria municipiului Vaslui. La standurile amenajate în Piaţa Centrului Civic sunt comercializate flori, arbuşti, aranjamente florale, răsaduri sau bulbi dar şi îngrăşăminte pentru flori. La eveniment participă şi opt expozanţi, printre care Facultatea de Horticultură Iaşi, Grădina Botanică Galaţi, primăriile din Ploieşti, Piteşti, Bârlad şi Negreşti, care îşi prezintă produsele în foaierul Casei de Cultură ‘Constantin Tănase’ din Vaslui. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

‘Această manifestare a devenit una de tradiţie, ajunsă, iată, la a patra ediţie. Ne plac florile, ne plac şi oamenii care vin să le vadă, să le aprecieze, să le cumpere. Sper ca vasluienii să vină în număr mare şi să vadă atât aranjamentele expozanţilor, cât şi răsadurile, florile şi celelalte produse ale celor 25 de agenţi economici care participă la acest eveniment. Lângă sediul primăriei a fost amenajat un spaţiu, în care vor putea fi plantate flori care au fost expuse la standurile prezente la Serbarea Florilor. Dacă există comercianţi care doresc să lase unele exponate, acestea vor fi plantate în spaţiul respectiv, cu menţiuni referitoare la originea florilor şi la anul în care au fost sădite, pentru ca zona să fie una care să amintească permanent despre acest eveniment’, a declarat, vineri, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl. Serbarea Florilor se desfăşoară în perioada 17 -19 mai.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.