Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un preot si-a gasit mama ucisa in casa. Venise in vizita la ea, dar femeia nu mai era in viata

Publicat

in

Crimă înfiorătoare în familia unui preot. Tatăl acestuia și-a ucis soția, pe care o suspecta că îl înşală cu un vecin. Descoperirea macabră a fost facută tocmai de fiul criminalului care a venit în vizită la părinți.

La audieri, agresorul a recunoscut că si-a înjunghiat soția. Procurorii au decis să-l cerceteze în libertate pe bărbat.

Crima a avut loc în localitatea Dumeşti din judeţul Vaslui. O femeie de 62 de ani a fost ucisă în prima zi a anului tocmai de soţul ei. Cel care a făcut macabra descoperire a fost chiar fiul victimei, un preot din judeţul Iaşi, venit în vizită la părinţi.

În momentul în care a intrat în casă, preotul, însoţit de fiul său, şi-a găsit mama moartă întinsă pe un pat, în timp ce tatăl lui scria o scrisoare de adio. Criminalul a recunoscut că şi-a înjunghiat soţia cu o seară înainte, pe fondul geloziei, iar după ce a a omorât-o, fiind beat, a dormit alături de ea până dimineaţă.

Localnicii susțin că intre cei doi soţi scandalurile erau la ordinea zilei, amândoi consumând băuturi alcoolice în exces. Pe numele suspectului, procurorii au deschis dosar penal pentru omor si au decis cercetarea sa în stare de libertate. b1.ro

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.