Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un schelet uman a fost descoperit in padurea in care in urma cu patru luni s-a prabusit un motodeltaplan

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Ramasitele osoase ale unui barbat au fost descoperite intr-o padure din judetul Vaslui, acolo unde in urma cu patru luni s-a prabusit un motodeltaplan. Anchetatorii sustineau atunci ca nu au descoperit urme de sange sau victime in urma prabusirii aparatului de zbor

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Scheletul a fost descoperit in padurea din apropierea localitatii vasluiene Costesti, de niste persoane care participau la o partida de vanatoare. Politistii Serviciului Criminalistic si cei de la Investigatii Criminale au deschis o ancheta si asteapta acum rezultatul necropsiei pentru a afla cauzele decesului. Cadavrul barbatului a fost descoperit la doar cativa metri de locul prabusirii unui deltaplan in urma cu patru luni de zile. Anchetatorii iau acum in calcul ipoteza potrivit careia scheletul ar putea apartine pilotului care a condus aparatul de zbor. La momentul prabusirii motodeltaplanului la fata locului, s-au deplasat lucratori din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv, ale Serviciului Roman de Informatii.  Oamenii legii au anuntat atunci ca in zona nu au descoperit urme de sange sau alte indicii care sa confirme ca in urma prabusirii aparatului de zbor, s-ar fi inregistrat victime. Construit dintr-o structura de aluminiu, aparatul de zbor era avariat partial, prezentand urmele unei aterizari fortate. Prima pista a anchetatorilor a fost ca motodeltaplanul a fost folosit pentru traficul de tigari de contrabanda, din Republica Moldova.

 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.