Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Si-a strivit prietenul in bataie din cauza ca il banuia de furtul unui telefon

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Si-a strivit in bataie prietenul pe care-l suspecta de ani de zile de disparitia unui telefon. Victima, un barbat de 49 de ani, despre care satenii spun ca nu a facut rau niciodata nimanui, a fost gasit fara viata, in casa, chiar de catre mama lui. Rudele au crezut ca acesta a murit de moarte buna si s-a lovit la cap in cadere, insa legistii au stabilit ca acesta a fost omorat in bataie.Agresorul, un tanar de 31 de ani, tata a 3 copii mici, a fost arestat preventiv pt 30 de zile.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Se pare ca in cursul zilei, cei doi au carat lemne unor vecini, iar cand au terminat treaba, oamenii i-au cinstit cu cate un pahar de vin. La un moment dat, tanarul de 31 de ani i-a reprosat amicului sau, de 49 de ani, ca in urma cu patru ani i-a disparut un telefon si ca este ferm convins ca el i l-a luat. Degeaba a incercat cel acuzat sa ii spune ca nu e adevarat. Brusc au inceput sa se impinga si sa isi arunce vorbe grele. Proprietara gospodariei a incercat sa ii linisteasca, insa nu a reusit sa stapaneasca situatia. Barbatul de 49 de ani l-a impins pe cel mai tanar, iar acesta, infuriat, s-a rdicat si s-a napustit asupra lui cu pumnii si picioarele. A intervenit fiul proprietariolor, care l-au scos din curte pe agressor. Ranitul a ramas pe o buturuga, in curte, s-a ridicat si a mai cerut un pahar de vin. Avea vanatai la cap si ii curgea sange din nas, insa a vrut sa mearga acasa, la cateva case distanta. A doua zi dimineata, mama lui l-a gasit fara viata, in holul locuintei. Stiindu-l bolnav cu ficatul, rudele s-au gandit ca de aici i s-a tras moartea, insa la necropsie a iesit la iveala grozavia. Barbatul a murit in urma loviturii primite de la prietenul de pahar. Suspectul a fost ridicat din pat de politisti, iar la audieri a spus ca ii pare rau pentru cele intamplate. A fost arestat preventiv pentru omor si risca ani grei de puscarie.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.