Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Lungul si anevoiosul drum pana la Policlinica! O cladire care se darama pe bolnavi, conditiile de tratament fiind inumane

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Vaslui, singurul municipiu din tara unde policlinica este la mare distanta de spital. Conducerea unitatii sanitare isi doreste in acest an sa reusesca sa rezolve acesta situatie neplacuta.
La aceasta ora, Ambulatoriu de specialitate este la 3,5 km de unitatea sanitara, intr-o zona unde nu ajung mijloace de transport, iar pentru pacienti este un adevarat chin sa mearga de la o unitate la alta. Construirea unei policlinici in curtea spitalului ar rezolva problema. „Principala mea dorinta e sa construim ambulatoriul de specialitate in curtea spitalului. E foarte greu pentru pacienti sa mearga de la policlinica la spital. Suntem singurul Spital de Urgenta care are policlinica la 3 ,5 km distanta si mai este situata si intr-o zona unde nu ajung mijloace de transport. Bineanteles ca imi doresc si reabilitarea sectiei TBC. Fiind cladire de patrimoniu e mai dificil, costurile sunt mai mari , dar o vom scoate la capat”, a spus Ana Rinder, manager SJU Vaslui. La acesta ora este certa doar reabilitarea spitalului vechi. Pentru punerea la punct a proiectului au fost contactati inclusiv specialisti din cadrul Spitalului Judetean de Urgente Vaslui. Spitalul va avea trei sectii (psihiatrie, boli infectionase si cronici) si se spera ca cel tarziu in in primavara aceasta sa fie organizata licitatia publica pentru acst proiect de anvergura.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.