CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

EXCLUSIV O ambulanta SMURD care transporta o urgenta la Maternitatea din Iasi a ramas fara benzina. In statia PECO de la Vaslui era aglomeratie si nici un sofer nu a dat prioritatea salvarii

Publicat

in

Situaţie incredibilă la Vaslui. O autosanitară a Maternităţii „Cuza Vodă” din Iaşi, rămasă fără combustibil în trafic,a reuşit cu greu să alimenteze într-o benzinărie situată în Cartierul 13 Decembrie, cu toate că salvarea avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Deşi autospeciala avea o urgenţă medicală, niciun şofer aflat cu maşina la benzinărie nu a cedat locul, autosanitara fiind nevoită să aştepte minute în şir pentru a putea pune combustibil.
În repetate rânduri, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă sau cei ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui s-au plâns de faptul că şoferii nu respectă legea şi nu acordă prioritate maşinilor care merg la intervenţii.
Cu toate că poliţiştii rutieri au aplicat sancţiuni în cazul în care conducătorii auto au împiedicat accesul autospecialelor la intervenţii, soferii continuă să fie foarte indisciplinaţi în trafic şi nu sunt deloc impresionaţi de maşinile care circulă cu semnalale luminoase şi având sirenele în funcţiune.

Populare