Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Un partid fantoma cu membrii dubiosi: PMP. Un fost sef de stat huiduit la Vaslui: Traian Basescu

Publicat

in

Traian Băsescu nu este deloc iubit de vasluieni. Fostul presedinte a fost huiduit de câţiva cetăţeni în Piaţa Centrului Civic înainte de a intra in Casa de Cultură, acolo unde a participat la lansarea candidaţilor PMP pentru alegerile locale din luna iunie. Vasluienii nu uita taierile de salarii si pensii si nici concedierile masive cate au avut loc in mandatul luo Traian Basescu. Au venit insa sa il ivationeze cativa membrii de partid, personaje dubioase si deloc cunoscute in peisajul politic vasluian. Partidul fantoma al lui Basescu este egal cu zero la Vaslui. Cam tot asa vor fi si rezultatele la alegeri.
Fost parlamentar de Vaslui, Băsescu a declarat că revine cu bucurie în acest judeţ.
Fostul preşedinte a afirmat că lupta electorală nu este uşoară într-un judeţ dominat de 26 de ani de PSD, dar le-a cerut candidaţilor PMP să fie serioşi şi corecţi cu electoratul şi să nu promită lucruri pe care nu le vor putea realiza.
“Vasluiul are nevoie de o schimbare. Cei 26 de ani de administraţie locală au demonstrat că aceiaşi oameni care s-au perpetuat la putere nu au reuşit decât să lase judeţul pe ultimul loc. În ziua de astăzi este foarte uşor să vorbeşti, mai greu este să pui în practică lucrurile despre care ai vorbit. Din acest punct de vedere, obligaţia noastră este să fim cinstiţi cu electoratul. Nu poţi să fii cinstit cu electoratul promiţându-i ceea ce nu poţi să faci, iar dacă promiţi fără ştii lucruri pe care nu le poţi face, înseamnă că eşti incompetent şi n-ai ce căuta în fruntea comunităţii. De aceea, apelul meu la dumneavostră este la o campanie corectă, în care să le spunem oamenilor ce putem face şi ce obligaţii avem noi, ca oameni politici, faţă de ai. Vă aduceţi amintele celebrele promisiuni ale lui Oprescu, că o să facă autostrăzi suspendate prin Bucureşti. Acestea sunt tipul de promisiuni care descalifică un candidat”, a afirmat Traian Băsescu.

Liderul PMP le-a cerut candidaţilor să pornească în bătălia electorală cu gândul că vor câştiga.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.