Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Anchetă DIICOT pentru pornografie infantilă în cazul băiatului de zece ani care ar fi fost violat de doi copii de 13 ani

Publicat

in


Procurorii DIICOT Vaslui au declanşat o anchetă în cazul băiatului de zece ani, din localitatea vasluiană Chirceşti, care ar fi fost violat şi filmat de către doi copii de 13 ani, cei doi minori distribuind apoi înregistrarea video altor persoane din sat.
Drama băieţelului ameninţat cu moartea dacă va sufla o vorbă cuiva nu ar fi ieşit la iveală dacă, săptămâna trecută, agresorii, doi băieţi de 13 ani, nu ar fi trimis filmarea unui alt băiat care muncea la stâna unui localnic. Acesta a fost surprins de proprietarul stânei a în timp ce urmărea înregistrarea video.
Astfel, imaginile au ajuns până la urmă şi la părinţii copilului abuzat. Oamenii, şocaţi, s-au adresat poliţiştilor. Au fost alertaţi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar şi cei ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială  şi Protecţia Copilului (DGASPC).
În urma primelor cercetări, s-a stabilit că băieţelul a fost acostat în timp ce se întorcea de la magazinul din sat, de unde cumpărase un blat pentru tortul ce urma să i-l pregătească mama. Cei doi agresori l-au dus într-un imobil părăsit şi rând pe rând l-au obligat să le facă sex oral. L-au supus la perversiuni sexuale, iar la final l-au aruncat într-un colţ şi au urinat pe el, în timp ce băieţelul plângea îngrozit. Întreaga scenă a fost filmată

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.