CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

In Postul Pastelui intr-un sat din Vaslui a venit Craciunul. Iata ce au primit copiii sarmani de la un roman din strainatate

Publicat

in

Pentru zeci de copii sarmani din judetul Vaslui, la inceput de aprilie, a venit Craciunul. Un satean plecat acum 17 ani in Grecia le-a trimis o tona si jumatate de portocale. Barbatul spune ca va continua sa faca astfel de daruri pentru cei in nevoie, convins ca orice ajutor conteaza. Lazile de portocale au ajuns dimineata la scoala din comuna Tacuta. Directorul si cativa parinti au incarcat fructele in galeti apoi le-au impartit celor mici in salile de clasa. Initiativa este a unui satean, stabilit in Grecia de 17 de ani. Barbatul lucreaza acolo la un abator, dar are si o livada cu portocali. Tot ce si-a dorit a fost sa aduca un zambet pe fetele copiilor necajiti din satul de unde a plecat si el sarac.

 “Eu nu am avut copilarie si m-as bucura sa aiba altii. Eu lucrez de la 9 ani si m-am intretinut singur. Am vazut ochii lor, de multumire, de bucurie. Cu siguranta, o sa mai aduc”, a spus toader Tudose, romanul din Grecia.

Localnica: “E o initiativa frumoasa, copiii se bucura cand primesc cate ceva. Situatia mea de acasa este asa si asa, despartita, cu trei copii.”

Localnic: “E un om cu inima mare daca a facut gestul acesta.”

In luna mai, barbatul are de gand sa trimita un nou transport. Dar atunci le va imparti chiar el copiilor darurile.

 

Populare