Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cat mai tine vremea calda si ce ne asteapta dupa zilele cu temperaturi ridicate

Publicat

in

Vremea va fi neobisnuit de calda astazi cu temperaturi mai degraba specifice lunii iulie, in mare parte din tara cu maxime intre 22 si 33 de grade Celsius. In prima jumatate a acestei saptamani, vremea se va raci, iar ploile vor fi numeroase. Vineri, temperaturile vor creste si se vor mentine la valorile normale.

Vremea va fi neobisnuit de calda astazi cu temperaturi mai degraba specifice lunii iulie, in mare parte din tara. Maximele termice se vor situa intre 22 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile sudice. Mai ales spre seara furtunile isi vor face aparitia local in jumatatea de nord a tarii si doar izolat posibil in celelalte regiuni. Ploile vor avea si caracter torential si vor veni insotite de vant intens si posibil de grindina.

In prima jumatate a acestei saptamani vremea se va raci accentuat si va fi capricioasa. Maine vor aparea averse la inceput in Banat, Transilvania si Moldova, apoi mai ales in sud si in sud-est. Miercuri ploile fi mai frecvente in jumatatea de sud-est a teritoriului, iar la munte, la peste 1700m, vor fi si ninsori. Temperaturile nu vor mai trece de 20 de grade pe nicaieri. In urmatoarele doua zile orele cu soare vor fi tot mai numeroase, iar ploile rare. Vineri vor creste si temperaturile, iar in vest si in sud se vor atinge 22 de grade Celsius.

 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.