Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un barbat s-a sinucis dupa ce si-a omorat prietenul! Iata povestea tragica!

Publicat

in

Se intampla in satul Rediu din judetul Vaslui, unde un barbat si-a gasit sfarsitul in mainile prietenului sau.VIctima il suspecta ca are o relatie intima cu sotia sa. Familiile celor doi barbati sunt in stare de soc. Nu se asteptau ca doi prieteni sa se transforme in rivali de moarte.
Barbatul in varsta de 43 de ani ar fi gasit-o pe femeie in casa acestuia, a batut-o crunt si apoi s-a indreptat cu parul catre rival. Numai ca, mai tanar cu zece ani, acesta i-a luat lemnul din mana si l-a lovit in nestire. Omul a murit a doua zi, pe un pat de spital din Iasi, iar in clipa in care tanarul si-a vazut amicul in sicriu, speriat si plin de remuscari, si-a pus capat zilelor. Femeia acuzata de un sat intreg ca poarta intreaga vina, se apara si spune ca nu avea o relatie extraconjugala si ca nu era zi in care sotul, extrem de gelos, sa nu o striveasca in bataie.
“M-a lovit cu bocancul si cu pumnii. M-a tarat de par pe drum, am fugit in ograda si m-a batut in drum. 13 ani asa am dus o viata rea, batuta”, declara femeia.
“Au fost prieteni buni, au muncit impreuna, doamna traia cu doi barbati. Din cauza ei, unul e omorat, iar al doilea si-a pus streangul cand noi il dadeam pe celalalt din masina. S-a dus la vecinul, a dormit, vineri a aflat vecinul, a spart usa si a gasit o acolo in sfanta piele. A batut-o si a scos-o in drum si s-a dus peste asta spanzurat acum. Asta fiind mai indemanatic, i-a luat parul si l-a batut ca pe carte. Eu nu am intalnit asa ceva. Nu am crezut in viata mea ca se poarte intampla asa ceva”, declara un vecin.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.