Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Elevii vasluieni castiga premii peste premii la olimpiade

Publicat

in

Bârlădencele Simona Ionela Burcă şi Oana Mădălina Dunăreanu, de la Colegiul Tehnic “Al.I. Cuza”, au obţinut premiul al II-lea la Olimpiada Naţională pentru disciplinele din aria curriculară Tehnologii, domeniul industrie textilă şi pielărie.

 

Elevii vasluieni au obtinut premii importante la Olimpiada Naţională la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, domeniul industrie textilă şi pielărie, organizată anul acesta la Bârlad, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, în parteneriat cu Liceul Tehnologic “Petru Rareş“ şi Colegiul Tehnic “Al.I. Cuza”. Reprezentantele Vasluiului, elevele Simona Ionela Burcă şi Oana Mădălina Dunăreanu, de la Colegiul Tehnic “Al.I. Cuza” Bârlad, au obţinut premiul al II-lea.

Premiul I la clasa a XI-a a fost obţinut de Diana Alexandra Iacobuţi, de la Liceul Tehnologic Nisiporeşti, iar la clasa a XII-a, cea mai bună elevă a fost Valentina Petic, de la Liceul “Alexandru cel Bun” Botoşani.

“Mă bucur că a fost impecabil totul. Mulţumesc colegilor mei, organizatorii, care au făcut ca acest eveniment să fie la un nivel înalt. Felicit participanţii pentru efortul depus. Consider că a fost o olimpiadă bine organizată şi cu rezultate deosebite”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.