Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cum va fi vremea de Paste! Iata ce spun meteorologii!

Publicat

in

Ploile au revenit. Averse însoţite trecător de descărcări electrice vor apărea din când în când prin sud-vest, centru şi nord-est. În rest, orele cu soare vor fi mai numeroase. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sud-estice. În rest, orele cu soare vor fi mai numeroase. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sud-estice.
Astăzi va ploua slab, local prin sud-vestul, centrul şi nordul ţării, dar mâine aversele vor cuprinde mai ales jumătatea de vest a ţării.

Sâmbătă va ploua prin nord, centru, dar trecător şi în sud, iar duminică îndeosebi în regiunile sud-vestice.

Vestea bună este că se va menţine circulaţia aerului din sector predominant sud-vestic, asta înseamnă că ţara noastră se va afla sub influenţa unui aer cald, de origine tropicală, până la finalul săptămânii.

Aşadar, în zilele următoare vremea va fi schimbătoare ca aspect.

Pe de altă parte din punct de vedere termic, în mare parte din ţară se aşteaptă valori de temperatură apropiate de mediile specifice perioadei. Excepţie vor face regiunile sud-estice unde maximele vor depăşi pragul de 20 de grade Celsius.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.