Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Incendiu la o locuinta din Delesti. Iata ce au gasit pompierii la fata locului!

Publicat

in

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unei locuinţe din localitatea Hârșova din comuna Delești.
La locul producerii evenimentului, s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, iar în urma recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta flacără deschisă la nivelul acoperişului, riscând generalizarea acestuia la nivelul întreagii locuinţe și la o anexă.
Imediat după recunoaştere, s-a acționat pentru localizarea şi lichidarea incendiului concomitent cu protejarea bunurilor expuse incendiului.
În urma evenimentului, din fericire nu au fost victime, iar datorită intevenţiei prompte a echipajelor de stingere, incendiul a fost localizat în faza de dezvoltare a acestuia, pagubele limitându-se la aproximativ 50 mp de acoperiş din tablă pe astereală din lemn şi diverse materiale textile și de consum depozitate în podul locuinței.
Cauza probabilă care a putut genera incendiul a fost coşul de fum deteriorat sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile (lemn) al unui cazan termic.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.