Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un husean medaliat la Moldavian’s Culinary Cup

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Pasiunea pentru bucatarie a huseanului George Darie, i-a adus o medalie de aur la concursul Moldavian’s Culinary Cup, organizat in perioada 23-24 aprilie la Iasi. In competitie s-au intrecut mai multi bucatari din diferite tari si cu diferite feluri de mancare. Huseanul George Darie a participat la concurs alaturi de bucatarul sau sef VITALIE ROTARI din Republica Moldova, care au prezentat un preparat din SUSHI si a reusit sa le aduca celor doi si o medalie de aur.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

“A fost o comisie de bucatri șefi din diferite colturi ale Europei . Din juriu a făcut parte si Robert Rainfford. Am luat medalia de aur si diploma. Pe 14 ar trebui sa mergem la un alt concurs in Bulgaria, dar din păcate nu putem ajunge din cauza personalului din bucătărie. Dar după ce o sa formam niste echipe bune, o sa participam in continuare la alte concursuri. Speram sa ajungem in iunie in Constanța la festivalul de scoici.”, declara huseanul George Darie

Pasiunea tanarului Darie pentru gatit s-a declansat dupa ce s-a angajat ca ajutor de bucatar, iar in timp si-a dezvoltat o adevarata pasiune pentru preparate si gastronomie, potrivit spuselor sale:

“Pasiunea mea a început de când am ajuns intr-o bucătărie ca ajutor de bucătar. Iar puțin cate puțin, mi-am dat seama ca sunt făcut pentru lucru asta. Si mai ales pentru ca am dat peste un sef bucătar foarte bun care m-a ajutat sa învăț tot ce stiu si inca ma învăța.”, adauga George Darie.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.