Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Temperaturi mult mai scazute! Cand se incalzeste vremea

Publicat

in

Temperaturile, în țară, se vor menține mai mult scăzute decât cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 11 şi 22 de grade mâine. În a doua parte a săptămânii vremea se încălzeşte simţitor, în țară, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade în aproape toată ţara şi vor atinge chiar 27 de grade prin sud şi vest.

Mâine, în țară, temperaturile se vor menţine mult mai scăzute decât cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 11 şi 22 de grade. În nord, nord-est şi centru vor fi averse, posibil însoțite şi de descărcări electrice. După-amiaza, fenomenele specifice instabilităţii atmosferice vor apărea, pe spaţii mici şi în vest, sud-est şi în zonele deluroase şi montane. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi poate cădea grindină.

În a doua parte a săptămânii vremea se încălzeşte simţitor, în țară, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade în aproape toată ţara şi vor atinge chiar 27 de grade prin sud şi vest. Ploile de vară, cu tunete şi fulgere, îşi vor mai face apariţia în orele amiezii pe la munte, vineri şi în sud-vestul ţării, iar în celelalte regiuni doar izolat va ploua slab.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.