Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copil in stare grava la spital, dupa ce a fost fortat de un adult sa bea vin. Barbatul i-a pus si scurm de tigara in bautura

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Ancheta a celor de la Directia pentru Pritectia Copilului Vaslui, dupa ce un minor în vârstă de 11 ani din oraşul vasluian Negreşti, a ajuns la spital în stare de ebrietate. Copilul le-a povestit medicilor ca a fost forţat de un vecin să bea mai multe pahare cu vin. Copilul le-a povestit medicilor că bărbatul l-a trimis să-i cumpere ţigări, iar când s-a întrs de la magazin acesta l-a obligat să bea mai multe pahare cu vin, în care a pus şi scum de ţigară.
„Copilul în vârstă de 11 ani a fost preluat în stare de ebrietate, după ce familia a anunţat că acesta se simte rău. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a rămas pentru supravegehere medicală. El a afirmat că un adult i-a dat să bea. Aşa cum cere protocolul în astfel de cazuri vom anunţa Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, pentru a lua măsurile care se impun în acest caz”, a declarat managerul Serviciului de Amulanţă al Judeţului Vaslui, Aurora Popa.
Protectia Copilului a fost sesizata in acest caz.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.