Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un deputat PSD, cercetat de Parchetul Curtii Supreme! Vezi ce a facut si cati ani de puscarie risca

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Candidatul PSD la o primarie din Vaslui acuzat de PNL de coruptie electorala va fi cercetat de Parchetul ICCJ, fiind deputat
Deputatul Toader Dima, candidat din partea PSD la o primarie din judetul Vaslui, va fi cercetat de Parchetul instantei supreme dupa ce Politia Vaslui si-a declinat competenta in cazul plangerii penale depuse de conducerea PNL Vaslui, care il acuza pe parlamentar ca ar fi oferit mita pui vii, furaje si mici.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Reprezentantii Compartimentului Juridic al Filialei Teritoriale a PNL Vaslui au formulat o plangere penala impotriva deputatului PSD Toader Dima, candidat pentru functia de primar al comunei Berezeni, acuzat ca a oferit mita electorala cetatenilor din comuna, prin intermediul unor simpatizanti PSD, printre care sunt si minori. Presedintele Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, senatorul Dan Marian a declarat in cadrul unei conferinte de presa, ca la indemnul deputatului Toader Dima, mai multi tineri social-democrati au mers din casa n casa si le-au oferit cetatenilor din comuna Berezeni pui de o zi si furaje pentru hranirea acestora. Senatorul liberal a atras atentia asupra faptului ca astfel de practici, PSD „incearca sa fraudeze din nou alegerile”.
„PSD si candidatii acestui partid nu au deloc respect fata de lege. Avem primele dovezi de incercare de fraudare a alegerilor locale. Situatia de la Berezeni este cu atat mai grava, cu cat este la indemnul unui parlamentar in functie si avem informatii ca la infractiunea de dare de mita electorala au fost folositi minori. Speram ca cercetarile organelor abilitate ale statului sa-si faca datoria. (…) Am luat atitudine deoarece daca nu se spune stop de la inceput, ne putem imagina cu totii ce se va intampla in aceasta campanie”, a afirmat presedintele PNL Vaslui.
Dan Marian a spus ca PNL a formulat plangere penala atat deputatului Toader Dima, cat si Organizatiei Judetene a PSD Vaslui.
Presedintele PNL, Dan Marian a declarat ca PSD a incalcat legea electorala si in comna Laza, acolo unde candidatul formatiunii la functia de primar, Lacramioara Neculaie a invitat mai multi alegatori la o peterecre cu muzica de fanfara, mancare si bautura, sub pretexul ca sarbatoreste nunta de aur.
„Stiu ca nunta de aur se serbeaza la 50 de ani de la casatorie, iar candidata are varsta de 55 de ani. Mi-e greu sa cred ca s-a casatorit la 5 ani”, a mai spus Dan Marian.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.