Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Aquavas trece la contorizare individuala

Publicat

in

Contorizarea individuala reprezinta posibilitatea de a plati fiecare utilizator exact cat consuma, fara nici un fel de coeficienti de corectie. In acelasi timp, furnizorul isi poate recupera mult mai usor datoriile. Cei care nu platesc si sunt contorizati individual raman rapid fara apa pana achita restantele.
SC Aquavas SA Vaslui continua actiunea de contorizare individuala a blocurilor. Pana la aceasta data, societatea a realizat contorizari la cateva blocuri din oras. Acolo unde si cetatenii s-au aratat dornici sa beneficieze de contorizarea individuala. In perioada urmatoare, furnizorul de apa va incerca sa contorizeze individual scarile de bloc din zonele unde se inregistreaza frecvent debite. „Pentru eliminarea diferentelor dintre inregistrarea conturilor de bransament si suma utilizatorilor de pe acel bransament, exista varianta contorizarii individuale, cu contor la usa apartamentului. In acest caz, nu mai exista contor de bransament, iar cantitatea inregistrata de contorul individual reprezinta si cantitatea facturata. In perioada urmatoare vom incerca sa ii convingem de avantajele contorizarii pe cei din zona Castanilor“, sustin reprezentantii SC Aquavas SA Vaslui. Actiunea de contorizare demareaza la solicitarea utilizatorilor, costurile pentru contorizarea individuala fiind suportate de catre abonati. in functie de variantele tehnice cerute de locatari, de numarul apartamentelor pe nivel, starea scarilor etc., contorizarea unui apartament costa intre 200 si 600 de lei. Mai trebuie spus ca cei ce apeleaza la contorizarea individuala nu-si pot permite sa aiba facturi neachitate catre utilizator. Acesta poate rapid sa inrerupa apa celui rau platnic. Actualul sistem nu prevede acest lucru. Ar trebui intrerupta apa pentru toti utilizatorii si nu ar fi corect.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.