Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bazele sportive raman deschise pe timpul verii! Cine a cerut asta si de ce

Publicat

in

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Vaslui, Răducu Tatu, solicita ca bazele sportive ale şcolilor din judeţ să rămână deschise pe timpul vacanţei de vară, astfel încât copiii să aibă unde să facă mişcare.

‘Ar fi foarte bine, ca prin rotaţie, anumite baze sportive să fie disponibile pentru mişcare, în timpul vacanţei de vară. Este ştiut faptul că, mai ales în mediul urban, nu există posibilitatea de mişcare pentru copii şi adolescenţi. Aceste baze sportive sunt sigure, împrejmuite, nu există pericole pentru copii’, a declarat Răducu Tatu.

Potrivit prefectului de Vaslui, Daniel Olteanu, problema va fi discutată cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi cu directorii de şcoli, pentru a se stabili în ce condiţii s-ar putea permite accesul copiilor pe terenurile de sport ale unităţilor de învăţământ.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.