Conecteaza-te cu noi

StiriEst

GALERIE FOTO Craterele de pe Drumul National Vaslui-Negresti, astupate cu nisip. Soferii derapeaza si risca sa se rastoarne daca franeaza brusc

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Bătaie de joc pe drumurile din Vaslui. Sfidând plătitorii de taxe şi impozite din judeţul Vaslui, reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale au trecut la cârpit gropile din asflat cu nisip.
Muncitorii sunt nevoiţi să pună cu roaba şi lopata nisip în craterele formate pe şosele, spre disperarea şoferilor, care s-au arătat revoltaţi de tehnica rudimentară a drumarilor. Nisipul este mai apoi stropit cu apă şi tasat, acest procedeu dorind să înlocuiască plombările clasice, mult mai costisitoare.
„Nu este posibil aşa ceva. Drumurile arată ca după război şi în loc să fie făcute reparaţii capitale, se astupă gropile cu nisip ca acum 100 de ani. La prima ploaie nisipul ăsta se duce pe apa sâmbetei. Trabă făcut de mântuială, ce să mai zicem?”, a spus supărat un şofer care circula pe DN15 D, care face legătura cu judeţul Neamţ.
La rândul lor, autoritţile s-au arătat total nemulţumite de faptul că cei de la Drumuri Naţionale uită mai mereu de drumurile deteriorate din judeţul Vaslui, acuzând faptul că judeţul este lăsat în izolare.
„Am ridicat problema, în repetata rânduri şi mereu ni s-a transmis că nu snt bani pentru reparaţii capitale. Am obţinut asigurări că vor fi efectuate câteva plombări, deoarece sun porţiuni pe care chiar nu se mai poate circula”, a declarat vicepreşedintele Consililui Judeţean Vaslui, Vasile Mihalachi.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.