Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Primarul Vasile Paval si-a primit mandatul! Este secondat de doi viceprimari si o armata de consilieri

Publicat

in

Cei doi viceprimari PSD ai municipiului Vaslui, Daniel Neacşu şi Dragoş Cazacu, au fost realeşi în funcţie, miercuri, pentru un nou mandat, în urma constituirii noului Consiliu Local, în condiţiile în care social-democraţii au câştigat 16 din cele 21 de posturi de consilier.
Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, a depus miercuri jurământul pentru cel de-al treilea mandat consecutiv în fruntea Primăriei Vaslui, în cadrul şedinţei de constituire a noului Consiliu Local. Edilul a castigat alegerile locale de anul acesta cu scorul de 75,92%.
„5 iunie a reprezentat pentru mine un moment de bilanţ. Am lucrat bine cu Consiliul Local, am fost sprijinit de echipa de consilieri şi de cetăţeni. Depun azi un jurământ de credinţă pentru ceea ce voi face pr viitor. Să fiţi convinşi că nu voi precupeţi niciun efort pentru a duce la îndeplinire toate promisiunile făcute”, a declarat Vasile Pavăl.
Prezent la şedinţă, protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasă, i-a urat succes în noul mandat primarului vasluian.
„Îl felicit pe domnul primar. Se spune că cea mai bună politică sunt faptele. Să câştigi alegerile cu un scor de peste 70 la sută, înseamnă că într-adevăr faptele din ultimii patru ani au fost cea mai bună politică”, a spus protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasă.
Cei doi viceprimari ai municipiului Vaslui rămân social-democraţii Daniel Neacşu şi Dragoş Cazacu, au fost reconfirmaţi în funcţii, fiind votaţi cu 20 voturi pentru şi o abţinere. Consiliul local Vaslui are în componenţă 16 membri PSD, patru liberali şi un reprezentant ALDE.
Componenţa Consiliului Local Vaslui
De la PSD: Corneliu Adumitroaie, Bahrim Cezar, Barbu Alexandru, Băetu Răducu, Bordeianu Ionel, Caragaţă Valeriu, Clătinici Daniela, Juverdeanu Adrian, Mancaş Ioan, Neacşu Daniel, Negruţi Leonard, Popescu Zoica, Popoiu Sorin, Prişan Dumitru, Vârlan Luminiţa
De la PNL: Marius Arcăleanu, Iancu Arcăleanu, Valentin Dragomir, Sorin Radu
De la ALDE: Christian Pavelescu

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.