Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un profesor este acuzat de corupere sexuala. Victime erau eleve de 12 si 13 ani

Publicat

in

Sunt mai multe anchete în derulare la o școală din județul Vaslui. Atât Inspectoratul Şcolar Judeţean cât și cel de poliție fac verificări în cazul unui profesor acuzat de comportament indecent.

Părinţii a trei eleve cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani au depus mai multe reclamaţii la şcoala din localitatea vasluiană Rînceni. Părinții minorelor susțin că acestea ar fi fost atinse de profesorul de istorie în zone intime și că el ar fi purat o serie de discuții vulgare cu fetele. În urma sesizărilor primite, conducerea unităţii şcolare a depus la poliţie reclamaţie împotriva profesorului. Polițiștii îl anchetează acum pe profesorul respectiv, el fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală. Cadrul didactic este de asemenea anchetat disciplinar şi de reprezentanţii IŞJ Vaslui. Cazul a intrat și în atenția Direcției pentru Protecția Copilului.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.