Conecteaza-te cu noi

StiriEst

19 percheziţii, din care două la un post de Poliţie şi la Protecţia Consumatorilor, într-un caz de contrabandă de ţigări

Publicat

in

Nouăsprezece percheziţii s-au desfăşurat, marţi, la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile unor societăţi comerciale şi ale unor instituţii publice din judeţul Vaslui, respectiv sediul Postului de Poliţie Zorleni şi Protecţia Consumatorilor, într-un caz de contrabandă de ţigări.
La data de 2 august , politistii de combaterea criminalitatii organizate din Vaslui si procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui au efectuat 19 perchezitii, dintre care 11 la domiciliile unor persoane, 6 la societati comerciale si 2 la institutii publice, din judetul Vaslui, in scopul destructurarii unui grup infractional organizat, specializat in comiterea infractiunii de contrabanda cu tigari.
Din investigatii a reiesit ca, in perioada 2013 – 2016, pe raza judetului Vaslui, ar fi fost constituit un grup infractional organizat, care avea ca scop desfasurarea de activitati de primire, detinere, transportare si ulterior, de vanzare de tigari, aduse din Republica Moldova, membrii grupului cunoscand ca acestea provin din contrabanda.
In urma perchezitiilor efectuate au fost gasite si ridicate 16.220 tigarete provenite de contrabanda si suma de 95.000 lei. Astazi, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. 8 persoane, in vederea audierii si a dispunerii masurilor legale.
La activitati au participat si politisti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, lucratori ai Directiei Generale Anticoruptie si jandarmi. Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din I.G.P.R.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.