Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un tanar de 21 de ani a violat si talharit o bunica

Publicat

in

Se intampla in localitatea vasluiana Buda, comuna Osesti, judetul Vaslui. Acolo unde un tanar in varsta de 21 de ani, venit in zona in vacanta la parinti, a batut, violat si talharit o femeie de 79 de ani, agresorul plecand cu suma de 740 de lei. Politistii au gasit banii ingropati in curtea casei parintilor acestuia. Pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Trista poveste s-a petrecut dupa ce tanarul agresor s-a intors de la munca din Italia. Seara, individul a petrecut la o bodega impreuna cu alte persoane. Dupa ce a consumat bauturi alcoolice, tanarul, in loc sa ia drumul spre casa, a sarit gardul la o vecina pe care batut-o, violat-o si talharit-o. Potrivit victimei, agresorul a intrat cu forta in casa femeii si s-a napustit asupra ei cu pumnii si picioarele. Inainte de a pleca, a amenintat-o pe batrana ca daca va zice cuiva, o va omorî. Batuta cu bestialitate, cu ultimele puteri, victima a cerut ajutorul unor vecini care au apelat de urgenta numarul unic de urgenta 112. Tanarul violator a fost ridicat de autoritati chiar din pat. Nu s-a opus si si-a recunoscut fapta. Le-a indicat si locul unde a ascuns banii: ii ingropase in curtea casei parintesti.
“M-am intalnit cu el cu bicicleta, ma putea viola si pe mine in drum, intre lanurile de porumb si floarea soarelui, sa stea la inchisoare. Noi suntem batrani si pana vine baiatul meu din spania sau fata din bucuresti, ma gaseste moarta in casa; e un huligan pentru satul nostru. Sa fie arestat si condamnat.”, declara o vecina.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.