Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Distractie pentru sateni la Duda Epureni! Pe ce se duc putinii bani ai primariei!

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Luni,15 august, de Ziua Maicii Domnului, a fost mare sarbatoare in comuna vasluiana Duda-Epureni. Acolo s-a desfasurat a-5-a editie a Zilei Comunei. Activitatile au inceput de la primele ore ale diminetii, unde s-au desfasurat competitii sportive: fotbal, tenis si intreceri sportive distractive.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Un moment special a reprezentat dezvelirea bustului lui Valeriu Penisoara, fiind urmat apoi de lansarea cartii ”Canta Duda la ghitara”, scrisa de Gheorghe Pricop.

Sute de oameni au profitat de timpul frumos, venind sã se bucure de o atmosferã festivã in cadrul serbãrii dedicate pentru cea de-a V-a editie a Zilei Comunei. Incepand cu orele 17:00, locuitorii comunei au fost invitati sa participe la un concert de muzica populara sustinut de: ZINAIDA JULEA; Oana Cretu; Silvia Ene; Ion si Veaceslav Banzari; Danut Onoiu si Dana Dancila. Un moment artistic deosebit a fost prezentat de catre Ansamblul de dansuri populare ”Salcioara” al comunei Duda-Epureni.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.