Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sef nou la Politia Rutiera! Cata spaga ia si ce mesaj are pentru DNA

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Incepand cu data de 9 august, Alexandru Vulpescu a fost numit definitiv la comanda Biroului Rutier Vaslui. In acelasi timp, ofiterul Sorin Danila a fost numit la conducerea Serviciului Rutier, functie pe care a fost, pana in prezent, imputernicit.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Alexandru Vulpescu a fost numit initial in luna noiembrie a anului 2015 ca sef al Biroului Rutier Husi, dupa pensionarea fostului comandant. Noul sef al Serviciului Rutier Vaslui este absolvent al Academiei de Politie ”Al. I. Cuza” si activeaza in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui din anul 2010.

” Inspectorul principal, Alexandru Vulpescu, a fost numit sef al Biroului Rutier Vaslui incepand cu data de 9 august, iar domnul comisar-sef, Sorin Danila, a fost numit la conducerea Serviciului Rutier incepand cu 1 august”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui. Intrebat de reporteri daca tolereaza coruptia si comportamentul colegilor sai , aflati in vizorul DNA, Danila a raspuns ca
nu. Acesta mai sustine ca nu ia mita si ca
nu intervine pentru nimeni ca sa fie iertat de vreo sanctiune, indiferent cine ar fi acea persoana. De asemenea, Danila afirma ca nu va accepta nici ca subordonatii sai sa calce pe langa lege ori sa profite de pozitia pe care o au.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.