Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Poliţistul mort în accidentul de pe DN 1, înmormântat în prezenţa a sute de colegi, rude şi prieteni, inclusiv a prefectului

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Poliţistul de 28 de ani din Vaslui, care a murit, în 12 august, în urma unui grav accident petrecut pe DN 1, între Câmpina şi Ploieşti, şi în urma căruia alţi patru poliţişti au fost răniţi, dintre care unul grav, a fost înmormântat, marţi, în prezenţa a sute de colegi, rude şi prieteni, inclusiv a prefectului. Va reamintim ca cinci politisti care mergeau spre mare au fost implicati intr-un eveniment rutier. Unul a murit, patru sunt in stare grava la spital.
Accidentul s-a produs în urma impactului deosebit de puternic dintre un autoturism care se deplasa spre Ploiești și o cisterna, încărcată cu ciment.
Cisterna a ieșit în DN1 dinspre Florești încercând să ajungă pe sensul de mers spre Brașov. Din păcate, doar cabina autovehiculului a ajuns pe banda spre Brașov, cisterna propriu-zisă rămânând pe celălalt sens de mers. Autoturismul care venea dinspre Bănești nu a mai putut evita impactul și din cauza carosabilului umed.
Cei cinci tineri din autoturismul implicat în cumplitul accident de pe DN1, din zona Florești, sunt polițiști din Vaslui, încadrați din sursă externă. Veneau de la Câmpina, de la cursurile de pregătire organizate la Școala de Agenți de Poliție ‘Vasile Lascăr’.
Li s-a dat liber și se duceau sa petreacă week-end-ul la mare. Nu au mers decât câțiva kilometri de la Câmpina.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.