Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vasluiul a devenit o uriasa groapa de gunoi! Autoritatile sunt acuzate ca depoziteaza ilegal gunoiul , in zone interzise

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Contre pe gunoi între PNL și Primărie
Liberalii vasluieni susțin că Primăria trebuie să urgenteze rezolvarea problemei legate de colectarea şi depozitarea deşeurilor. „Pe digul ce străjuieşte râul Bârlad stau depozitate într-un depozit neconform tone de gunoi. Mirosul acestuia ajunge până la apartamentele vasluienilor din zona gării”, a mai spus Sorin Radu.
În replică, viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacşu a declarat că reprezentanţii Goscom transportă deşeurile la o platformă amenajată din Tecuci, judeţul Galaţi.
„Se apropie campania electorală şi cei de la PNL inventează probleme. Situaţia este gestionată de reprezentanţii Goscom, există linie de sortare a deşeurilor, iar gunoiul de transportă la Tecuci”‘, a declarat viceprimarul Daniel Neacşu. La nivelul judeţului Vaslui ar trebui să fie amenajată, în cadrul unui proiect european privind managementul deşeurilor, o platformă ecologică în comuna Roşieşti, dar implementarea proiectului a fost întârziată.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.