Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mama nou-născutului găsit abandonat pe o bancă din curtea bisericii catolice din Huşi, identificată de către poliţişti

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Poliţiştii vasluieni au identificat-o pe mama bebeluşului abandonat, miercuri, în curtea Bisericii Catolice ”Sf. Anton” din municipiul Huşi.
Este vorba despre o femeie în vârstă de 28 de ani, din comuna vasluiană Albeşti, care a născut pe 17 septembrie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, un băieţel sănătos cu o greutate de 2.700 de grame, fiind externată pe data de 20 septembrie.
”În cursul zilei de astăzi, femeia s-a prezentat la Biserica ‘Sf. Anton’ din Huşi, unde a povestit că nu are cu ce să-şi întreţină copilul. La scurt timp, ea a lăsat copilul în curtea bisericii, îmbrăcat şi învelit într-un scutec. Până la această dată, femeia nu a fost găsită, poliţiştii efectuând căutări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.
Un sugar a fost abandonat, miercuri dimineaţă, în curtea Bisericii Catolice ”Sf. Anton” din municipiul Huşi, micuţul fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Cel care a găsit bebeluşul este chiar preotul respectivei biserici, care a anunţat imediat autorităţile. ”Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal ‘Dimitrie Castroian’ din Huşi. Au fost anunţate atât Poliţia cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.