Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Directoarea de la Ambulanta a intrat in concediu medical si urmeaza sa demisioneze

Publicat

in

Aurora Popa, managerul SAJ, se afla in concediu si urmeaza sa demisioneze dupa sase ani de mandat, spre surprinderea colegilor. Se pare ca renuntarea la functia de manager vine dupa ultimul control efectuat de Ministerul Sanatatii. Surse din interior afirma ca reinnoirea mandatului managerului nu ar mai fi agreata.

Pe tot parcursul mandatului ei, Aurora Popa a schimbat imaginea ambulantierilor vasluieni. A reusit sa construiasca un nou sediu cu service, birouri si camere de garba, al Ambulantei Vaslui, prin atragerea de fonduri.

Tot la Ambulanta Vaslui exista implementat sistemul prin care personalul ambulantelor de tip B poate transmite in timp real analizele de cardiologie la centrul din Iasi, unde un medic poate da un rezultat prompt.

Printre obiectivele managerului Aurora Popa, a fost si perfectionarea continua a personalului. Desi au existat si probleme de ordin intern, ea a evitat scandalurile si a cautat cea mai buna solutie in asa fel incat activitatea sa se desfasoare in ordine.

Aurora Popa lasa in urma si anchete in desfasurare, cum ar fi cea din 2013, pornita in urma unei plangeri inaintate de un ambulantier, cum ca mai multi soferi furau motorina.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.