Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Fermierii plang dupa Porumboiu! Taranii de pe Valea Prutului, cheama Comcereal Vaslui la Judecatorie

Publicat

in

Judecatoria Husi a strans o intreaga colectie de dosare ale mai multor persoane de pe Valea Prutului, prin care se cere rezilierea contractelor de arenda incheiate in trecut cu SC Comcereal SA Vaslui, societate care pana in 2015 i-a apartinut afaceristului vasluian Adrian Porumboiu.

Taranii sunt nemultumiti ca nu si-au primit banii si produsele cuvenite inca din 2015, pentru suprafetele date in arenda la societatea vasluiana, in conditiile in care terenurile au fost exploatate.

Cireasa de pe tortul neplacerii taranilor a fost iesirea in luna iulie a acestui an a lui Adrian Porumboiu, care a declarat, intr-o conferinta de presa, ca SC Comcereal SA Vaslui nu ii mai apartine.

“Ca urmare a tranzactiei din luna august a anului trecut, toate drepturile si obligatiile societatii au ramas in sarcina noului proprietar. Sunt neplacut surprins sa aflu ca multi dintre proprietarii de terenuri, in noile conditii, nu si-au primit drepturile ce li se cuveneau prin contract, iar din cauza inertiei, acest lucru mi se reproseaza mie. Acesta este un motiv suficient sa vin sa le spun ca nu ma mai ocup de aceasta afacere si sa le reamintesc faptul ca, timp de 18 ani, am avut o colaborare excelenta cu toata lumea. Comcereal a fost o firma etalon in Romania si sunt convins ca noul proprietar va dori sa mentina renumele firmei”, declara Adrian Porumboiu, in luna iulie a acestui an.

SC Comcereal SA Vaslui a fost instrainata companiei Trans Oil din Republica Moldova, impreuna cu domeniul agricol-productie vegetala si uleiuri.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.