Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un nou focar de hepatita in judet

Publicat

in

Boala mainilor murdare s-a instalat in comuna Bogdanesti, la sapte copii cu varsta pana in 14 ani, care in prezent sunt internati la Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Si pe timpul vacantelor, s-au inregistrat alte sapte cazuri de hepatita A, tot la copii, timp in care autoritatile au alertat inspectorii Directiei de Sanatate Publica Vaslui.
Acestia initial au ridicat suspiciuni cu privire la apa potabila insa, in urma testelor, rezultatele au iesit negative. Inca se cerceteaza factorul care a dus la imbolnavirea copiilor.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Autoritatile, cu aceasta ocazie au demarat o campanie de vaccinare a elevilor din scolile din comuna Bogdanesti, pana la aceasta data fiind vaccinati 95 de copii.

Reprezentantii DSP, atrag atentia asupra populatiei cu privire la spalatul frecvent pe maini, spalatul fructelor si legumelor, dar fi dezinfectarea toaletelor si veselei.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.