Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ca sa reusesti ca primar de comuna in Romania, ai nevoie de initiative si de perseverenta

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Pentru ca succesul sa fie, insa deplin si pentru ca dezvoltarea sa fie reala, mai trebuie ceva, crede primarul comunei Hoceni, Vasile Tabara. Cheia succesului in acceptiunea sa, este continuitatea, la care trebuie sa se adauge deschiderea si dorinta de munca. Edilul e convins ca vremea proiectelor minore, care nu reprezinta altceva decat praf in ochii cetatenilor, a trecut demult.
“Oamenii vor investitii serioase, care sa le schimbe nivelul de trai. Au nevoie de drumuri asfaltate, de scoli, de centre socio-culturale, de aductiuni cu apa, de cabinet medicale, nu mai pot fi pacaliti cu un put sau cu o troita. Toti primarii trebuie sa inteleaga acest lucru, la fel cum si oamenii trebuie sa inteleaga ca in administratia locala, foarte importanta este continuitatea”, a declarat primarul Vasile Tabara. Pentru noul mandat in fruntea Primariei Hoceni, primarul are cateva proiecte indraznete, pe care spera sa le poata duce la indeplinire. La capitolul investitii, edilul bifeaza aductiunea cu apa in satul Deleni, alimentare, canalizare si epurare in localitatea Barbosi si un centru after-school la Hoceni. Vasile Tabara a vorbit si despre importanta amenajarii unor platforme ecologice pentru gunoiul de grajd, care urmeaza sa fie amplasate in mai multe puncte din comuna.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.