CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un profesor de matematica de la Scoala 4 a venit baut la ore! Directoarea l-a trimis acasa, dar povestea nu s-a incheiat aici

Publicat

in

Anchetă a ISJ Vaslui după ce un profesor de matematică a fost trimis acasă de conducere pentru că ar fi fost băut
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a declanşat, luni, o anchetă la Şcoala ”Elena Cuza” din municipiu, după ce un profesor de matematică, titular de 24 de ani pe post, a fost trimis acasă de către conducerea şcolii pentru că ar fi fost băut. Cadrul didactic susţine că şi-a ţinut întotdeauna orele şi că nu a avut niciodată conflicte cu colegii, iar directoarea şcolii l-a chemat şi i-a spus să plece pentru că nu-i place cum miroase.

”În pauza de la ora 10.00, doamna director m-a chemat la dumneaei, unde se afla și inspectorul Doru Bălan, și mi-a spus că nu-i place cum miros, motiv pentru care mi-a spus să plec acasă. Nu am vrut să creez disensiuni, astfel încât am plecat. Nu înțeleg atitudinea aceasta, mai ales că mi-am făcut de fiecare dată orele, fără a avea vreun conflict cu vreun coleg”, a declarat profesorul Mihai Luca.
Conducerea Gimnaziului ”Elena Cuza” Vaslui a recunoscut că a trimis profesorul acasă pe motiv că ”era obosit”, sesizarea venind din partea cadrelor didactice. ”În urma sesizării făcută de către corpul profesoral precum că domnul profesor ar fi în stare de ebrietate, l-am chemat în birou și l-am rugat ca, dacă se simte obosit, să meargă acasă. I-am spus că va fi învoit, iar orele sale vor fi făcute de către colegi din școală”, a precizat directorul Gimnaziului ”Elena Cuza” Vaslui, Diana Șfaițer.

Populare