Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un profesor in varsta de 56 de ani ajunge in fata judecatorilor din cauza ca a molestat mai multe eleve. Iata ce comportament avea individul fata de minore

Publicat

in

Un profesor in varsta de 56 de ani din localitatea Berezeni este trimis in judecata sub acuzatia de corupere sexuala de minore, eleve din cadrul Scolii Gimnaziale din localitate.

Dupa cum spun anchetatorii elevele de clasa a VII-a si a VIII-a erau ademenite in cancelarie, unde profesorul le mangaia pe sani, în zonele intime si le-ar fi facut propuneri indecente, oferindu-le la schimb bani pentru dulciuri.

Ancheta cu privire la faptele savarsite de profesor a pornit dupa ce una din eleve le-a povestit parintilor iar acestia au sesizat Politia.

Desi Judecatoria Husi l-a trimis in judecata, profesorul de istorie, Constantin Vorobchievici, preda in continuare la catedra scolii din Berezeni.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.