Conecteaza-te cu noi

Sportive

Sute de copii care vor sa devina fotbalisti au participat la selectia de la Padureni. Prezent a fost si Razvan Burleanu, presedintele FRF, dar si fostii internationali, Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu

Publicat

in

Presedintele FRF, Razvan Burleanu si Bogdan Gheorghitã-presedintele AJF Vaslui, impreuna cu foștii internationali, Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu, au fost prezenti, sambata, 29 octombrie la Padureni,judetul Vaslui. Incepand cu ora 09:00, pe terenul de la intrarea in localitatea vasluiana s-a derulat a patra selectie a Caravanei „Performanta are viitor”.

Peste 400 de juniori cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani s-au prezentat la selectia care are ca obiectiv descoperirea unui nou membru al echipei “Performanta Are Viitor” si va fi coordonata de Ion Geolgau, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici. Castigatorul selectiei din Padureni va fi al patrulea membru al echipei “Performanta Are Viitor”. Razvan Andrei (judetul Caras-Severin), Madalin Crivat (judetul Arges) si Septimiu Kolbasz (judetul Cluj) s-au alaturat echipei dupa primele trei selectii ale caravanei, la care au participat in total peste 500 de tineri fotbalisti.

La eveniment au mai participat : Isabel Bogdan-prefectul judetului Vaslui; Mircea Gologan-subprefectul judetului Vaslui ; Temistocle Diaconu-primar Padureni; Dumitru Boros-primar Barlad.

Gillette, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, isi propune sa sporeasca sansele tinerilor din mediul rural cu varste intre 10 si 14 impliniti ani de a se face remarcati si de a avea acces la o pregatire sportiva la cele mai bune standarde prin intermediul initiativei „Performanta are Viitor”. Proiectul are ca scop identificarea tinerilor talentati, micii jucatori de azi ce au sansa sa devina marii jucatori de maine.

Caravana se desfasoara sub umbrela programului FRF „Impreuna suntem fotbal” si are loc in perioada august 2016 – mai 2017. Primele localitati acopera zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat si Ardeal, urmand ca Federatia Romana de Fotbal sa continue selectiile, acoperind astfel toata Romania pana la finalul campaniei, in mai 2017.

Selectiile au fost organizate de reprezentanti specializati ai FRF si vor fi supervizate de membri ai comisiilor relevante ale Federatiei Romane de Fotbal. Campania va fi sustinuta de Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu, fosti internationali si membri ai Comisiei Tehnice a FRF, si de Ion Geolgau, Managerul Departamentului de Scouting al FRF.

Populare

Stiri din categoria: Sportive Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.