Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Adrian Porumboiu este urmarit penal de procurorii DNA! „Calitatea de suspect nu inseamna nimic!”

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu este urmărit penal de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași, existând suspiciunea comiterii infracţiunii de instigare la abuz în serviciu, se arată într-un comunicat emis joi, de procurorii DNA.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Potrivit procurorilor DNA, Adrian Porumboiu este cercetat în dosarul Vidişamp, în care sunt urmăriţi penal şi puşi sub control judiciar, parlamentari, foşti primari, prefecţi şi subprefecţi.

Deşi comunicatul în care Adrian Porumboiu este urmărit penal a fost emis de DNA, omul de afaceri susţine că nu este nimic adevărat şi că toate acestea sunt “basme”.

“Nu este nimic adevărat şi nu am nicio legătură. Toate acestea sunt doar basme. Asa cum am mai declarat, nu am avut si nu am nici cea mai mica implicare in dosarul Vincon. Calitatea de suspect, nu-mi creează absolut nici cea mai mică emoţie de vreme ce nu am nicio legătură cu faptele pentru care se efectueaza cercetări. Suspiciunea ca aş fi comis infracţiunea de instigare la abuz în serviciu nu poate fi sub nicio formă susţinută, din moment ce nu s-a produs. Regret că sunt subestimat şi cineva ar putea crede că eu aş fi fost “argatul” sau instigatorul în favoarea lui Neţoiu. Calitatea de suspect nu înseamna nimic din moment ce suntem o ţară de suspecţi”, a declarat joi, Adrian Porumboiu.

Iata declaratia integrala a omului de afaceri:

1. Asa cum am mai declarat, nu am avut si nu am nici cea mai mica implicare in dosarul Vincon.
2. Calitatea pe care o prezentati, aceea de suspect, nu-mi creeaza absolut nici cea mai mica emotie devreme ce nu am nicio legatura cu faptele pentru care se efectueaza cercetari.
3. Suspiciunea ca as fi comis infractiunea de instigare la abuz in serviciu nu poate fi sub nicio forma sustinuta, devreme ce nu s-a produs.
4. In niciun moment al activitatii mele nu am instigat pe nimeni la abuz in serviciu.
5. Regret ca sunt subestimat si cineva ar putea crede ca eu as fi fost ?argatul? sau instigatorul in favoarea lui Netoiu.
6. Calitatea de suspect nu inseamna nimic devreme ce suntem o tara de suspecti.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.