Conecteaza-te cu noi

StiriEst

ULTIMA ORA Trafic blocat la iesirea din Barlad din cauza unui accident cu victime. Mai multe ambulante au fost trimise la fata locului, dar si un echipaj de descarcerare

Publicat

in

Doi bărbaţi au fost grav răniţi, după ce au fost implicaţi într-un accident de circulaţie la intrarea în municipiul Bârlad. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Loredana David, un conducător auto a încetinit cu intenţia de a vira stânga pe o stradă laterală şi a fost lovit din spate de un şofer care nu a păstrat distanţa regulamentară.

‘Accidentul s-a petrecut pe Str. Tecuciului din municipiul Bârlad, din cauza nerespectării distanţei de regulamentare faţă de autoturismul din faţă. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ambilor conducători auto, care circulau singuri în autoturismele pe care le conduceau. Şoferul autoturismului care circula în faţă a suferit mai multe traumatisme, iar cel din spate s-a lovit foarte puternic cu pieptul de volan şi a suferit o fractură de craniu, fiind transportat la un spital din judeţul Iaşi’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David.

Traficul în zona în care s-a petrecut accidentul a fost oprit pe un sens, pentru aproximativ o oră.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.