Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Daniel Olteanu (PNL)꞉ Vasluiul are nevoie de parlamentari responsabili, care să fie capabili să repare, dar și să construiască județul

Publicat

in

Start optimist în campania electorală pentru alegerile parlamentare! Daniel Olteanu, bȃrlădeanul care ocupă primul loc pe lista PNL Vaslui pentru Camera Deputaților, este încrezător cǎ vasluienii vor alege, în acest an, drumul corect pentru județ, care începe cu oameni responsabili, implicați și competenți.

ʺSunt multe lucruri care trebuie şi pot fi reparate ȋn judeţul nostru, ʺroșuʺ de 25 de ani și din ce în ce mai sărac. Dar, sunt tot mai puţini cei care se implică, ȋşi asumă responsabilitatea acestor lucruri, și pe lȃngă a repara, sunt capabili să construiască. Sper ca, pe 11 decembrie, toți vasluienii care vor merge la vot să știe pe cine dar, mai ales, de ce îl trimit la București, în Parlamentul Romȃniei. Sǎ înțeleagă că timpul promisiunilor a trecut și că votul lor valorează mai mult decȃt ceea ce li se oferă la schimb, adică tot sărăcieʺ, consideră Daniel Olteanu, fostul prefect al județului Vaslui.

Investiții și dezvoltare, în loc de sărăcie

Liberalul este convins că, la alegerile din luna decembrie, vasluienii își vor arăta susținerea, în număr cȃt mai mare, pentru Guvernul condus de Dacian Cioloș, care a inclus județul Vaslui într-un program special de finanțări, menit să contribuie la dezvoltarea și modernizarea acestei zone.

ʺEste o premieră pentru Romȃnia ca un partid politic să se despartă, cu fermitate, înainte de alegeri, de tot ceea ce înseamnă minciună, corupție, abuz sau suspiciune pentru oricare dintre acestea. Cred că e cel mai mare semn de respect față de electoratul din toată țara, care își dorește la conducere oameni profesioniști, dar mai ales, corecți. Domnul prim-ministru Dacian Cioloș este, din acest punct de vedere, un exemplu, și, mai mult decît atȃt, e primul și singurul premier care ne-a întins o mȃnǎ de ajutor, despre care cred că s-a vorbit prea puțin. Acest Guvern a făcut o prioritate din sărăcia noastră și ne acordă o șansă de peste 100 milioane de euro, să scăpăm de noroi, de drumuri pietruite, și de toate lipsurile care ne țin pe loc – pe ultimul loc în țară și în Uniunea Europeană. Pe lȃngă acești bani, ni se oferă punctaje suplimentare la proiectele prin care putem accesa fonduri europene. Acest program special de finanțări, destinat județului Vaslui, la care am contribuit și eu ca prefect, nu este o promisiune, așa cum ne-am obișnuit de atȃția ani, din partea guvernanților pentru care am existat numai pe hȃrtie și în statistici, ci o realitate, care funcționează. Este un sprijin concret, de care trebuie să profităm la maximum, pentru că la Vaslui avem nevoie de investiții și de dezvoltare ca de aer!ʺ, a spus Daniel Olteanu, locul întȃi la Camera Deputaților pe listele PNL Vaslui.

La Bȃrlad, schimbare pȃnă la capǎt

Primarul municipiului Bȃrlad, avocatul Dumitru Boroș, crede că a venit momentul unei schimbării totale pentru județul Vaslui. Acesta și-a declarat susținerea fără rezerve față de candidații PNL Vaslui care se află, în acest an, pe listele pentru Senat și Camera Deputaților.

ʺAu intrat în cursa pentru alegerile parlamentare oameni noi și determinați, care au planuri concrete pentru zona noastră. Am încredere în ei, îi susțin fără rezerve, și contez pe ajutorul pe care ni-l vor oferi din Parlament. Bȃrlădenii trebuie să fie deciși să ducă pȃnă la capăt votul pentru schimbare, pe care l-au dat la alegerile locale. Mă aștept ca această schimbare, care a început din zona de sud a județului, acolo unde, în iunie, liberalii au primit un vot masiv și au cȃștigat un număr mare de primării, să se extindă în tot Vasluiul. Mizez pe o mobilizare foarte bună a activului de partid, pentru ca rezultatul din decembrie să fie cel scontatʺ, a declarat primarul Bȃrladului.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie, Partidul Naţional Liberal (PNL) ocupă a doua poziție pe buletinul de vot.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.